Revija HR&M je strokovna revija za vodenje in razvoj ljudi pri delu, seznanja z novostmi in aktualnimi tematikami, trendi in razvojem na področju vodenja, upravljanja in razvoja ljudi, prav tako pa v reviji predstavljamo tudi domače in tuje primere dobre prakse. Prispevke pripravljajo priznani tuji in domači strokovnjaki.

Pravno obvestilo

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je Planet GV d.o.o. (v nadaljevanju Planet GV), nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami objavljenimi na spletnih mestih hrm-revija.si in spletna.hrm-revija.si.

Zato je vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine v komercialne namene brez pisnega dovoljenja podjetja Planet GV izrecno prepovedano.

Varstvo osebnih podatkov. Planet GV zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov teh spletnih mest. Planet GV zbira osebne podatke zgolj pri vpisu v naročilnico, pri registraciji ter pri plačilu preko spleta. Planet GV se obvezuje, da bo zbrane podatke hranil in uporabljal samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Planet GV osebnih podatkov ne bo posredovalo nobeni drugi (fizični ali pravni) osebi. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za Planet GV opravljajo določene storitve, bo tem omogočen dostop do podatkov, ki so brezpogojno potrebni za izvedbo njihove storitve.
Planet GV v nobenem primeru ne hrani ter zbira številk bančnih kartic niti jih nikoli ne zahteva. Pri plačilu preko spleta za to poskrbi namenski ponudnik plačilnih storitev, v našem primeru PayPal, Inc.

EU uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Naročnina na revijo ali nakup revije se po elektronski pošti pošlje naročniški službi in se ne hrani na tej spletni strani. Za hrambo in varnost osebnih podatkov je odgovorna naročniška služba izdajatelja Planet GV, d.o.o. Za izbris osebnih podatkov pišite na info@hrm-revija.si.

Odgovornost Planet GV. Družba Planet GV se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbela za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih mestih, s čimer ne izključuje možnosti za pojav morebitnih napak in nepravilnosti med objavljenimi vsebinami. Planet GV, avtorji vsebin na spletnih mestih in ustvarjalci/vzdrževalci spletnega mesta ne prevzemajo odgovornosti za brezpogojno točnost navedenih informacij in s tem za morebitno škodo, izgubljeni dobiček in/ali nepremoženjsko škodo, ki bi jo uporabnik ali uporabnica utrpel/-a zaradi uporabe spletnega mesta ali nezmožnosti oz. motenega delovanja le-tega.

Notranje in zunanje povezave. Narava svetovnega spleta in spletnih mest Planet GV onemogoča popoln nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo povezave s tega spletnega mesta, zato Planet GV ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav oziroma ki jih vzdržujejo tretje stranke. Uporabniki in uporabnice so sami odgovorni za ustrezno in učinkovito zaščito pred nevarnostmi, ki prežijo nanje ob brskanju po spletu.

Neupoštevanje določb Pravnega obvestila. Planet GV in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih mestih, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V primeru zlorabe vsebin spletnega mesta ali spletnega mesta samega oziroma v primeru kršenja vsakokrat veljavne zakonodaje bo Planet GV storilce kazensko ovadil.

Kaj so piškotki? Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

Zakaj naša stran potrebuje piškotke? Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.